Om os

ESPRIT Home

Alle Esprit Home -produkter er fremstillet i Europa, hvor et miljøvenligt, sikkert og socialt ansvarligt arbejdsmiljø, er i højsædet. Produkterne er fremstillet ved brug af 100% vedvarende energi og ved miljøvenlige processer, der efterlader den mindst mulige miljøbelastning. Bæredygtighed er et nøgleord for dette brand, det er dybt forankret i virksomhedens politikker, under hensyntagen til sociale- og miljømæssige spørgsmål. Sortimentet af produkter er meget bredt og Esprit Home tilbyder gardiner, pudebetræk, plaider og meget mere i forskellige stilarter og farver for enhver smag. Takket være udvalget af hjemmetekstiler er det nemt og let at ændre rummets udseende og design, efter årstid eller stemning. Esprit Homes smukke og holdbare boligtekstiler er med til at skabe hygge og farver i enhver kundes hjem, uanset indretning eller design. Mærket stræber konstant efter innovation og tilbyder sine kunder produkter af høj kvalitet med en bred vifte af farver.

Alle Esprit Home produkter er dermatologisk testet og OEKO-TEX®-certificeret. Esprit Home designteamet overvåger konstant de nyeste farvetrends og leverer inspiration fra modeverdenen, indretningstrends og naturligvis naturen. Den brede vifte af farver på produkterne gør kundernes valg lettere, og derfor finder mange et produkt de kan lide og som passer til deres behov.

Respekt for kunder og miljø grundlaget for alle vores aktiviteter!

ESPRIT

Esprit blev grundlagt i 1968 i San Francisco specifikt for mennesker, der ønskede at skabe positive forandringer og satte pris på sammenhængskraft og loyalitet mellem forskellige grupper af mennesker. For mere end 50 år siden var Esprit kendt for sit positive og bæredygtige image, som er bevaret den dag i dag. Middelklassens Premium livsstilsmærke tilbyder tidløse tekstiler og tilbehør, i høj kvalitet. Produkter med et enkelt, klassisk og gennemtænkt design kan bruges i mere end en sæson, hvilket er til gavn for kunden, samfundet som helhed og miljøet.